Chat with us

ВНИМАНИЕ: Дневните поръчки са ограничени, заради повишена продажба. Днес, в този момент имаме продукта В НАЛИЧНОСТ и го изпращаме в срок от 24 часа. Побързайте и поръчайте ВЕДНАГА!

Започнете да говорите чужд език за 2 седмици или 100% връщане на парите - ГАРАНТИРАНО *

"100% гарантирани резултати"

"Това е уникална методика, която ми позволи да науча основите на чуждия език за малко повече от 2 седмици."*

*Показаните резултати са индивидуални и се различават от човек до човек. Авторът не гарантира същите резултати.

Данчо Георгиев,
Научих основите на немския език за само 14 дни*

Поздрави, Мария

Казвам се Милен Денев и имам честта, заедно с Франц Рейман, да представя двуседмичната формула за учене на чужди езици в България. Много съм развълнуван, защото методиката на Франц е наистина революция в лингвистиката.

Участвам в собственото си езиково училище в продължение на 17 години, където помогнах на над 2000 души да научат езици, включително английски, френски, немски, японски и шведски.

Многогодишният ми опит ме научи на едно нещо. За бързото учене на езици е необходимо нещо много по-ефикасно от обикновените методики.

Вярно е, че за да можете бързо да общувате на чужд език, не е достатъчно механично запаметяване на думите. Не е достатъчно да използвате професионални учебници и да гледате филми на чужд език. Нуждаете се от нещо по-силно - истински активатор на центъра за памет, който ще ви даде бързо и изчерпателно езиково обучение.

Проверих много различни методи, но само един ви позволява да вземате 200 нови думи дневно по такъв бърз начин. *

Честно казано, хората, които научиха до 500 думи през първите 48 часа, ми съобщиха. * Много от тях са започнали да използват нов език след една седмица.

Само методиката на Франц успява да помогне на хората, борили се години с психическата блокада, заради която не са могли да говорят свободно изучавания чужд език, само неговата методика успява да премахне емоционалната блокада и недостатъчната воля.*

Благодарение на автоматичните формули за езиково обучение можете лесно да:

Формулата, която пиша, работи в три фази:

Премахва демотивирането за учене *

Никога, ама никога няма да научите чужд език, ако нямате правилната мотивация. Липсата на воля ще наруши всичко, рано или късно. Този метод премахва липсата на мотивация. Всеки ден ще виждате напредък в ученето и ще имате много по-голямо желание за следващия куп упражнения. Радостта от изучаването на нов език ще расте естествено и това ще лиши чувството на липса на мотивация.

Стимулира мозъка и паметта до 5 пъти *

След няколко дни мозъчната активност ще започне да расте и процесът на паметта ще се ускори. Така всеки ден някъде до четвъртия ден. Това високо ниво на мозъчна стимулация и ефективност на паметта ще се стабилизира и ще бъде 5 пъти по-високо, отколкото сега. *

Автоматично ускоряване на чуждоезиковото обучение *

В момента, в който започнете да прилагате методиката на Франц Рейман, ще започнете да усвоявате чуждите езици автоматично.* Упражненията стимулират дейността и на двете мозъчни полукълба, което способства за създаването на около 15 пъти повече невронни връзки по време на учене, отколкото обикновено. Благодарение на това ще се сещате за думите по-бързо и безпроблемно. Накрая ще ги употребявате така естествено и устно и писмено, че вероятно ще забравите, че ви е било необходимо да ги учите.

В основата на ефикасността на методиката за автоматично учене на езици стоят разработените до най-малки детайли уроци. Това са специални уроци по немски език каквито не може да се намерят другаде. Всяка лекция съдържа списък с нови думи и примери за ползването им.

Когато разглеждаме урока, мозъкът е принуден да свързва думи за всеки от горните елементи. Вместо да се слеят двете връзки, думата "запис на думи в български" е написана на чужд език ", генериран от обикновеното изучаване на списъка с думи, като преподава тези уроци, мозъкът генерира 5 такива връзки.

Представете си, че вашият мозък е създал силна, постоянна мрежа, която обхваща определена концепция. Благодарение на това можете бързо да запомните нови думи. В допълнение, такава мрежа е трудно да се унищожи, така че естественият процес на забравяне е 5 пъти по-бавен.

Още в първия ден на книгата ще можете да овладеете 200 нови думи с помощта на специално разработени уроци. * Редовната им употреба ще ви позволи да общувате свободно след 2 седмици.

Системата, за която говоря, която се оказва 5 пъти по-ефикасна от традиционните методи за учене на езици, е изложена в книгата, наречена Lernelingu.

Нейната употреба:

Това е просто

Не е необходимо механично да запомните думи и да използвате професионални учебници. Това не е необходимо, за да увеличите допълнително паметта и концентрацията си. Всичко, което трябва да направите, е да преглеждате уроците два пъти на ден. Веднъж сутрин, друг път вечер - тогава ще можете да общувате свободно на нов език.

Това естествено подобрява мозъчната функция

Стратегически осмислените уроци не само, че облекчават ученето на немския език. Въз основа на естествените механизми за запаметяване те подобряват концентрацията и работата на мозъка.

Тя работи незабавно

Достатъчен ви е 1 ден, за да научите 200 нови думи и изрази, да видите как напредвате и как започвате да ползвате чуждия език по-свободно.* Редовните занимания с уроците от книгата Lernelingu ще ви помогнат да усвоите бързо немския и да говорите с чужденци без никакви проблеми.*

Това би могла да бъде най-ефикасната методика за учене на чужди езици, съществувала някога. Освен това, тя е проучена от цял екип лингвисти, тествана е върху мен и мнозина други като Невена от България.

"Бързи резултати"

"Въпреки, че се стараех максимално, не можех да науча немския. Знаех само как да поздравя някого и как да си поръчам кафе или нещо за ядене. Не можех да проведа никакъв друг тип разговор. Но с този метод, е съвсем различно. Успях да науча основите за много кратко време. Сега общувам на немски език безпроблемно."*

*Показаните резултати са индивидуални и се различават от човек до човек. Авторът не гарантира същите резултати.

Невена Радева
Ученето на език никога не е било толкова лесно*

Имайте предвид, че този метод, както и всичко останало, дори много по-скъп, изобщо не работи. Малък процент от хората не се интересуват от редовното определяне на напредъка и този метод не е за тях.

Франц Рейман е толкова доволен от книгата Lernelingu и е толкова сигурен в нея, че предлага следната гаранция:

Гаранция за връщане на парите

Ако не владеете материалите на едногодишния езиков курс след 2 седмици или ако по някаква друга причина смятате, че методът е неуспешен, трябва само да се свържете с отдела за обслужване на клиенти. Фирмата ще ви възстанови цялата платена сума, по мирен път и без съмнение.

- Това е моята лична гаранция!

Как да спестите при поръчката на книгата Lernelingu?

Високата ефикасност на формулата за учене на език посредством специализираните уроци от книгата Lernelingu е в резултат от дългогодишни проучвания в областта на процесите по запаметяване. Формулата се основава на отличната методика за изграждане на устойчива асоциативна мрежа и прави възможно запомнянето на новите думи 5 пъти по-добре и по-дълготрайно. Ето защо тя няма как да бъде евтина.

Но, Франц Рейман реши да направи намаление за първите посетители на страницата ни. Ако решите да поръчате ще получите 50% намаление.

С еднократното намаление на цената на книгата Lernelingu за учене на всички нива на немския език става двойно по-ниска.

155.9 лв
77.95 лв

По-късно тази цена ще се увеличи.

ВНИМАНИЕ

За поръчката на книгата Lernelingu има упътвания по-долу.

Кликнете върху "Започнете обучение" и попълнете формуляра за поръчка на следващата страница. Книгата скоро ще бъде с вас. След това тя я оценява. Ако удовлетворението ви не е 100%, просто ще получите парите обратно - няма въпроси.

Въпреки че съм лично убеден, че всичко това ще бъде повече от идеално, ще бъда честен, ще бъдете доволен. Мисля, че ще научите езика по-бързо и по-лесно, отколкото бихте могли някога да искате.

Късмет,
Милен Денев

Книгата Lernelingu за учене на немски език
Въз основа на 100% естествени ментални процеси

1̶5̶5̶.̶9 лв
77.95 лв

Поръчайте днес, спестете 50% и получете гаранция за удовлетворение.
Утре това предложение няма да е в сила

Коментари на нашите клиенти:

Подходящо за всички възрасти!

Борислава Лекова

mail@mail.com

(преди 11 часа)

Мъжът ми е в Германия от две години, а децата и аз планираме скоро да се преселим при него! Мога да кажа, че тази методика е отлична и за деца и за възрастни.
Много лесно научихме немския и то за само 2 седмици.*
Нямам търпение да отида в Германия и да изпробвам какво съм научила.


Борислава Лекова

© 2018 Microsoft Terms Privacy & cookies Developers English

*Показаните резултати са индивидуални и се различават от човек до човек. Авторът не гарантира същите резултати.

Най-лесният начин за учене на немски!

Искрено ваш, Иван Стоев

mail@mail.com >

Винаги съм искала да отида на Октоберфест, но все се плашех как ще се оправя в цялата онази блъсканица, без да знам езика. Lernelingu ми помогна да преборя този си страх. Научих езика и това е моята година. Пристигаам!
Благодаря много на Lernelingu


Мария Павлова
*Показаните резултати са индивидуални и се различават от човек до човек. Авторът не гарантира същите резултати.

Супер решение за тези, които нямат време

Миро Гелев

mail@mail.com >

Работя много и никога не съм имал достатъчно време да се посветя на ученето на език, а курсовете са прекалено продължителни. Съпругата ми ми купи книгата Lernelingu. Знаеше колко исках да науча немски език.
Много съм ѝ благодарен. Благодарение на нея и на книгата Lernelingu успях да усвоя немския език за много кратко време.


Ангел Йорданов
*Показаните резултати са индивидуални и се различават от човек до човек. Авторът не гарантира същите резултати.
*Показаните резултати са индивидуални и се различават от човек до човек. Авторът не гарантира същите резултати.
156 коментара Add a comment
 • Николай Иванов · Top Commenter · Top Commenter
  Поръчах книгата с желанието да науча немски и най-сетне да отпътувам за любимия ми град – Берлин. Въпреки че в началото се съмнявах дали е ефикасна, след две седмици съмненията ми изчезнаха :)
  Reply · 17 · Like ·
  • Малина Кръстева
   Мислех си, че никога няма да науча немския, но най-накрая се случи
   Reply · 1 · Like ·
  • Димитър Златков
   Изобщо не ми е ясно как успях да науча немския за 14 дни, а за 4 години в училище нищо
   Reply · 3 · Like ·
  • Алекс Станев
   Харесва ми!
   Reply · 4 · Like ·
 • Марко Владиславов
  И аз искам да науча немски :)
  Reply · 2 · Like ·
 • Ивелина Стоянова
  Стори ми се интересна и си я купих, повярвайте ми, не съжалявам :)))
  Reply · 7 · Like ·
 • Вили Попова
  Горда съм от себе си, защото на 45 години научих немски без никакви проблеми
  Reply · 3 · Like ·
 • Деси Янкова
  Изглежда интересно, бих искала да пробвам
  Reply · 1 · Like ·
 • Иво Гошев
  Хммм, как е възможно, къде е цаката
  Reply · 4 · Like ·
 • Борис Христов
  И аз не съм съвсем оптимистичен, но виж че много от тях са успели
  Reply · 1 · Like ·
 • Кристиян Иванов
  Не мога без курс, въпреки че това ми изглежда примамливо
  Reply · 5 · Like ·
 • Диляна Томева
  Забрави за курса, поръчай Lernelingu и няма да съжаляваш
  Reply · 2 · Like ·
 • Ирина Димитрова
  Не съм виждала нещо по-ефикасно
  Reply · 2 · Like ·
 • Радослава Славчева
  Много е интересно, чакам заплата и я поръчвам веднага
  Reply · 2 · Like ·
 • Росен Джонджеров
  Благодарение на тази книга съм във Виена, а вие още се двоумите...
  Reply · 2 · Like ·
Прегледайте още 572
Facebook plugin

Книгата Lernelingu е интересен и лесен начин за учене на немски език. Гарантира успех на обучаемите от всяка възрастова група и усвояване на материала обхващащ едногодишните курсове, само за 2 седмици.* Прилага се лесно и дава бързи резултати.

1.

Имате трудности с ученето на чуждия език? Искате да поправите оценките си, да имате по-добра работа или просто да се оправяте по-лесно по време на отпуските и пътуванията? За всички, които искат да научат немски език, съществува едно решение – книгата Lernelingu.

2.

Книгата Lernelingu ще ви позволи да учите по забавен начин до 200 чужди думи дневно.* Не е нужно да купувате допълнителни учебници, да плащате за допълнителни часове или да ходите на няколко месечни курсове.

3.

Всичко, което трябва да направите е сутрин и вечер да преглеждате лекциите, които са по план за съответния ден. Това е всичко. Методиката подобрява паметта ви и стимулира до 5 пъти по-бързо процесите на запаметяване.* Тази методика ви гарантира, че ще усвоите немския език само за 2 седмици!*

4.

След 2 седмици ще използвате езика на средно ниво без затруднения и блокиране. * Ще бъдете спокойни да разговаряте с всеки непознат.

Повече от 4 000 доволни клиенти в България миналата година!

Проверете дали и вие може да научите немски език с помощта на книгата Lernelingu:

Колко чужди езици знаете?

FAQ –Често задавани въпроси:
Как се ползва книгата Lernelingu?
Lernelingu се състои от специално и детайлно разработени уроци, организирани по категории. Те съдържат думи и фрази, които ще попивате с лекота, защото тази учебна методика стимулира дейността на мозъка ви и паметта ви. Ще научите основни понятия, свързани с всекидневния живот, работата, дома, здравето, храната, семейството, хората, пътуванията, бизнеса, технологиите, изкуството, медиите, природата и времето. Всичко, което трябва да направите е да преглеждате уроците 2 пъти дневно – сутрин и вечер. Поръчайте Lernelingu днес и след само 2 седмици знайте немски език!*
Как мога да започна да уча?
За да направите поръчката и да започнете с изучаването е необходимо само едно кликване. Бързо ще получите книгата и ще можете да пристъпите с ученето веднага. Научете немския език само за 2 седмици с помощта на книгата Lernelingu!*
Кога могат да се приложат първите резултати от книгата Lernelingu?
Книгата Lernelingu е най-лесният и интересен начин за усвояване на немски език. Още на първия ден успешно ще научите до 200 нови думи на немски. След няколко дни ще може да се разбирате на основно ниво, а след 2 седмици ще усвоите изцяло материала планиран за изучаване по време на едногодишен курс.* Не губете време с продължителните курсове и частните уроци – научете немски език за 2 седмици с книгата Lernelingu!*
Какво мога да направя, ако имам проблем с обучението?
Ако, ползвайки Lernelingu, се натъкнете на нещо неясно или имате някакъв проблем, се обърнете към нашата служба по поддръжка. Възползвайте се от възможността да научите немски език – поръчайте Lernelingu сега!*
Защо Lernelingu е толкова ефикасен?
Lernelingu е изключително ефикасен, защото действа на 3 различни нива – премахва нежеланието за учене, стимулира мозъка и паметта до 5 пъти и автоматично ускорява ученето на чуждия език.* Заради тези си характеристики е идеална за хора, на които им липсва мотивация и запомнят по-бавно. Активирането на мозъчните клетки благоприятства подобряването на запомнянето и по-бавното забравяне на наученото. Благодарение на системата, разработена в книгата Lernelingu, ще можете да научите немски език за само 2 седмици!*
Лесна ли е за употреба Lernelingu?
Да, Lernelingu е повече от лесна за употреба и могат да я ползват абсолютно всички. Със само едно кликване ще получите своя екземпляр. Това е всичко. Няма по-лесен и бърз начин да научите немски език. Поръчайте Lernelingu сега!
Кой ми гарантира, че ще науча немски език с книгата Lernelingu?
Всеки купувач има право на специална 44-дневна гаранция, на която може да се позовете в случай на неудовлетворение от продукта. Ако по време на гаранционния срок не усвоите немския език, ще ви върнем цялата заплатена сума. Без никакви въпроси парите ви ще ви бъдат върнати в банковата сметка. Именно, защото няма какво да изгубите, ви съветваме да поръчате Lernelingu още днес и да получите допълнително намаление!

Специална гаранция: Ако в рамките на 44 дни не усвоите основите на немския език, с помощта на книгата Lernelingu, ще ви върнем цялата сума от покупката на банковата ви сметка. Без въпроси и условия!

П.С.

Запомнете, че само Lernelingu книга ви позволява да усвоявате по 200 нови думи на немски дневно.* Ползвайте тази страхотна методика в комбинация с видео уроците, които получавате БЕЗПЛАТНО при поръчка на книгата и научете немския език само за 30 дни.*П.П.С.

Заради невероятната ефикасност на книгата Lernelingu, търсенето ѝ е огромно. Затова ви съветваме да я поръчате веднага и да се възползвате от промоционалната цена. Още утре книгата ще се продава на пълната ѝ цена. 99% от купувачите ни успяха да научат немски език и да се справят с блокадата по време на разговор. Затова е много важно да си осигурите своя екземпляр още днес, за да може още утре да започнете с изучаването. Тъй като Lernelingu дава бързи резултати, ви съветваме да я поръчате колкото се може по-бързо!Изпращане на поръчка,
моля изчакайте!
Къде да изпратим
Вашата поръчка?
П.С.: Ние гарантираме доставка на следващия работен ден
1 x - 155.9 -50% 77.95 лв + пощенски разходи
2 x - 265.90 -50% 132.95 лв + пощенски разходи
3 x - 343.90 -50% 171.95 лв + пощенски разходи
Плащането се извършва при доставката
Примерни продукти които мога да се получат с намалена цена:
11
Последната продажба
е направена днес:
100% Безопасна покупка
Кликни тук, за да научиш немски език за само две седмици с книгата Lernelingu!
*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.
Perfect Shop ltd. Labre flats, flat2, Triq San Guz, 2532 Victoria, Malta, e-mail: bg@perfectshop-mt.com. Продукт: Lernelingu